WEEKLY PLANS

Det blev lite ledigt i helgen och anledningen är enkel: jag har haft ett fullspäckat schema + inte mått så bra. Det är intressant det där när man längtar efter en helg som ska bli ”sååå rolig” men så får man bara inte till det. Exakt det hände den här helgen. Jag fick inte till det, min kropp sa ifrån, den var inte på humör. Borde lyssnat på den och tagit det ännu lugnare. Nåväl, jag är bara 27 år. Man lär sig med åren och av sina misstag. Nu har jag ingenting festligt inbokat på ett tag utan bara mysiga aktiviteter på schemat, det ser jag fram emot.

Ska vi kika på veckan?

Måndag: Spela in ljudbok! Till hösten kommer min bok som ljudbok och jag läser in den själv. Det kommer helt klart att bli en utmaning. Dels är det jobbigt att läsa vissa delar av boken igen, dels så har jag problem med rösten och har svårt att prata längre stunder. Men det var viktigt för mig att läsa in den själv eftersom den är så himla personlig.
Tisdag: Spela in ljudbok!
Onsdag: Spela in ljudbok! Vi får se hur långa sittningar jag orkar göra men jag hoppas att jag hinner klart på dessa dagar. Annars får jag boka in nya tider i nästa vecka.
Torsdag: Hemma hos-plåtning för en inredningstidning på förmiddagen. Jag och D firar fyra år och ska ta in på hotell så jag tänkte bara jobba fram till fyra-tiden på kontoret och sedan gå och checka in oss. Längtar!
Fredag: Sovmorgon och hotellfrukost. Jag har ett lunchmöte med Maria Nila inbokat och på eftermiddagen ska jag plåta samarbeten.

Lets do this *samlar kraft*

Sprid lite extra mycket kärlek idag. Jag är nog inte den enda som är måndags-skör och behöver det!

  1. arsenal drakt

    I think this is one of the such a lot vital information for me.

    And i’m satisfied reading your article. But should commentary on some basic issues, The site style is ideal, the articles is in reality excellent
    : D. Just right job, cheers

  2. All kärlek och styrka till dig <3 Och fint att du delar med dig, och uppmanar till mer pepp. Du är fantastisk, även på måndagar!

  3. Thanks for your personal marvelous posting!
    I seriously enjoyed reading it, you can be a great author.
    I will remember to bookmark your blog and definitely will come back in the future.
    I want to encourage that you continue your great writing,
    have a nice evening!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi