Shopping på Selfridges, skridskor på Somerset House och middag på Mondrian

IMG_4289

Efter vår härliga lunch (klick!) i torsdags så åkte vi till Selfridges för shopping. Jag klämde runt en del och fastande verkligen för Louis Vuittons nya väskor.

IMG_4291

En av dem fick ju även följa med hem!

IMG_0259

När vi var klarshoppade för resan bestämde vi oss för att testa på ett av tipsen vi fått av Eurocards concierge-service. Förutom den klassiska hjälpen med att boka flyg, hotell, restauranger och nattklubbar bad vi dem ju även att ta fram en shoppingkarta åt oss (som ni hittar här om ni vill ha shoppingtips i London!), leta fram vilka butiker som hade de väsk och skomodeller vi var ute efter (så slipper man gå runt och leta själv i varje butik!) samt ta fram tre olika alternativ på roliga saker vi kunde göra utöver det.

Vi fick tips om barreklasser i närheten av vårt hotell samt yogalektioner som vi kunde gå på om vi kände för det men även att åka skridskor! Skate at Somerset House är en skridsko-tillställning där man åker skridskor omringad av otroligt vackra byggnader och så är det kända dj’s som spelar skivor på kvällarna. Finns även ett café/loungeavdelning om man vill titta istället för att åka. Så rolig grej!

IMG_0271

Fint va?

IMG_0266

Vi värmde oss med varm choklad i cafét, tittade på alla nykära par som åkte skridskor och var allmänt mysiga.

IMG_4293

Efter ett tag vinkade vi hejdå till skridskobanan och rörde oss vidare. Men måste säga att jag verkligen uppskattar att få hjälp med den här typen av aktiviteter. Mina favoritsaker att göra både hemma och på semester är ju att äta och dricka gott, besöka restauranger och barer, nattklubbar och shopping. Och hjälpen man kan få med att boka upp sig på detta via concierge underlättar ju verkligen. Speciellt när de anmäler om allergier och sånt åt en i förväg så att en restaurang kan förbereda sig. Tänker på typ det här som Joanna påpekade.

Men det är också roligt att ibland få tips om saker man kanske inte skulle hitta själv. Som en skridskobana, en yogaklass precis i närheten av hotellet eller en ny träningsform. Tack Eurocard!

IMG_4298

På hotellrummet tog jag en powernap och kollade på serier i sängen innan vi skulle ses för kvällen.

IMG_4311

Sen tog vi oss till Mondrian Hotel där vi började med en fördrink på Rumpus Room.

IMG_4308

Rumpus Room ligger högst upp i hotellet med en grym utsikt!

IMG_4313

Efter drinken tog vi oss ner till deras fiskrestaurang – Sea Containers.

IMG_4314

Började med en ceviche med nötter i vilket var något nytt men mycket gott!

IMG_4316

Avslutade kvällen med en hel fisk som vi avnjöt tillsammans med citron, salsa verde, rostad potatis och ett glas rött.

Väl på hotellet somnade jag med ett leende på läpparna. Den här resan var verkligen över förväntan! Så mysig och allt bara klaffade. Det är otroligt roligt att jobba med Eurocard. Just nu kan ni få halva priset på första året om ni signar upp er på ett Eurocard Platinum via mig och om ni vill göra det så är det här (klick!) ni skriver upp er. Erbjudandet om halva priset på Eurocard Platinum gäller till den 15:e februari så passa på!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi