WEEKLY PLANS

God måndag!

Jag är mentalt svag just nu och jag skulle ljuga om jag låtsades som någonting annat. Men jag behöver ju inte ljuga för er. Förra veckan gick i ett, även om jag skrev att jag skulle samla kraft i Weekly Plans då… lyckades inte helt men kanske inte ska sätta den pressen på mig själv heller.

Den här veckan är otroligt lugn, jag vet inte om det är bra eller dåligt men jag hoppas på bra. Vi får se nästa måndag när jag gör en utvärdering. Ska nog satsa på att plöja serie (kollar på ”Please like me” på Netflix – bra feelgood) och äta massa grön mat. Och årets första semla har jag bestämt mig för!

Måndag: Suttit på kontoret hela förmiddagen och ska yoga på lunchen. I eftermiddag jobbar jag hemifrån och ska skriva ihop helgen i bilder till er, bland annat.
Tisdag: Alla hjärtans dag! Det ska firas med hemmamiddag och gott vin. D ska komma hem tidigt från jobbet och så ska vi bara umgås med varandra. Under dagen tänkte jag sitta på kontoret men också hinna med lite ärenden som ligger på min att göra-lista.
Onsdag: Möte om pensionssparande med min revisor, wtf vem e man. Måste nog äta en semla efter detta möte för att belöna mig själv. På kvällen har jag en middag inbokad med min bästa Camilla. Får se om jag jobbar på kontoret eller hemma där emellan.
Torsdag: Ett megaformer-pass på morgonen! Längtar. Har kört i fem veckor nu och börjar bli lite stark, tillsammans med min yoga gör det under för kroppens muskler. Sen väntar morgonmöte med Theres och kontorsjobb. Ett par möten på eftermiddagen men thats it.
Fredag: Oplanerad än så länge? Gud så skönt.

51df1150c07228ceea7d9d1beaf84327

  1. Gjorde typ min dag lite mysigare att läsa detta. Och haha ja, vem e man egentligen? Jag går också igenom en tung vinterfas just nu var mina egna veckoplaneringar alltid känns lite för ambitiösa eller optimistiska – och sen sitter jag där utan kraft halvvägs igenom. Så jag ville bara skicka en varm och omfamnande hälsning till dig, påminna dig om att du skapar lite bättre stämning i många människors liv på daglig basis (och det är fan coolt, och tack för det!!) och så ville jag skicka en hjälpsam quote när man börjar göra sig själv för ett offer i sitt eget liv: “Everything in the universe is within you. Ask all from yourself.”  – Rumi

    Glad måndag bästa Michaela,

    Kram!

    Mariam

  2. Vad består ett megaformer-pass av? Skulle själv behöva bli lite stark så att kroppen orkar med, så söker just nu inspiration för träning 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi